Menu

Return policy

YiP International
Als je, om welke reden dan ook, ontevreden bent over je aankoop en deze wilt ruilen of retourneren, dan kan dat.
Controleer alstublieft direct na ontvangst van de bestelling of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met onze klantenservice op. Ook om het artikel te retourneren, vragen wij om allereerst contact op te nemen met onze klantenservice (customerservice@younginprison.org), alvorens het artikel terug te sturen.

Nadat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice, kun je de artikelen terugsturen om ze te ruilen of om het aankoopbedrag terug te krijgen. De zichttermijn is 14 dagen en gaat in op de eerstvolgende dag nadat de bestelling bij jou is afgeleverd. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Na herroeping heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Artikelen dienen uiterlijk 30 dagen na de besteldatum teruggestuurd te zijn. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Het artikel dient in originele staat en verpakking – voor zover redelijkerwijs mogelijk - te worden teruggestuurd. We raden je aan om hierbij gebruik te maken van geregistreerde of aangetekende post. Zolang het pakket nog niet bij ons is afgeleverd valt de retourzending onder je verantwoordelijkheid. We zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

Zodra we de retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgehandeld.
- Is er sprake van een beschadigd of verkeerd artikel, dan zullen wij – indien redelijkerwijs mogelijk – het artikel vervangen. Wanneer dit niet mogelijk is, zal het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen geretourneerd worden, via de door jou gebruikte betaalmethode.
- Is er sprake van een retournering; dan wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten, terugbetaald via de door jou gebruikte betaalmethode, uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd product.RETOURADRES

YiP International
De Kempenaerstraat 11B
1052 CJ Amsterdam
© YiP International 2015 Design by Smel